Rondom Media Commissie zoekt nieuwe leden

Rondom Media Commissie zoekt nieuwe leden2017-02-13T13:43:46+00:00

Voorbereiding

Het lijkt nog ver weg maar voor je het weet, staat het leukste weekend van het jaar alweer voor je deur. Dit wist je misschien nog niet maar zo een groots feest organiseren vergt veel voorbereiding. Het hele jaar rond zijn er verschillende commissies bezig met de voorpret van Rondom. Zij bedenken nieuwe dingen, maken een planning en zorgen dat de tent er elk jaar weer op tijd staat. Zij zorgen ervoor dat jij een top weekend hebt. Dat is best dankbaar werk!

Media Commissie

Dit jaar is er een Media Commissie in het leven geroepen. De media commissie gaat er voor zorgen dat alles wat te maken heeft met PR, Social Media en Communicatie in goede banen wordt geleid. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van de App, teksten schrijven voor de de Website en de krant, afbeeldingen maken en posten op Social Media.

Dit doe je niet alleen, maar met gezellige club mensen die het Rondom weekend net zo leuk vinden als jij. We willen hier natuurlijk geen fulltime baan van maken. De bedoeling is dat we ongeveer een keer per maand bij elkaar komen en onze plannen en doelen bespreken voor de komende maand. Dit doen we vaak onder het genot van een biertje, wijntje of frisje. Want het moet wel gewoon gezellig blijven!

Vrijwillig

Naast de vergaderingen ben je af en toe bezig met het schrijven van een stukje, het indelen van de pagina of het bellen van een krant. Het is dus vrijwillig maar niet vrijblijvend.

Wat weet jij van de diverse media

Waarom lijkt het jou leuk om deel te zijn van de mediacommissie?
Zit je vaak op Social Media?
Pluis jij iedere krant helemaal uit?
Laat eens weten waar jou interesses liggen.

Met welke van de onderstaande opties heb jij ervaring?